Vecka 15

I förra veckan genomfördes mitt examensarbete. Det var en go och härlig känsla som spreds sig i kroppen när jag vaknade upp på onsdagsmorgonen. Jag var så fantastiskt nöjd med hur genomförandet blev och jag är så nöjd med allas insatser under kvällen. Nu har jag liksom smällt allting men känner ändå att det är något slags tomrum men så är det alltid när något stort plötsligt är över. 
 
Nu är det dags för nya projekt. Jag är glad att jag får vara med om allt här och träffa alla dessa härliga människor. Den officiella LIA-perioden slutar nästa fredag men jag kommer att kvar några veckor till (och förhoppningsvis längre) eftersom jag ju hade mitt ex-jobb här på min LIA-plarts. Igår var det möte på EMI för promotion av fjärileffekten. Jag anlände till mötet efter att ha promenderat i regnet och såg mer eller mindre ut som en blöt hund. Det är väldigt intressant att vara med under lanseringen av ett nytt band. Det känns extra kul när jag lärt känna grabbarna och vet hur otroligt duktiga det är.
 
MEA-världen är liten. Detta märks inte minst nu när vi börjat samarbeta med EMI. Simone som gick i MEA10 jobbar ju där så nu sitter vi helt plötligt i samma möten och i fredags blev fjärilseffekten fotograferade av ingen mindre än Beatrice från MEA10. Riktigt roligt att ni verkligen finns och märks ute i branschen!
 
Nu sitter jag och försöker komma på en massa bra och kreativa idéer samtidigt som vi har ett skönt gäng i studion som spelar in:)
 
Nova Delai, Leslie, John och Anton Ewald

Kommentera här: