0 Läs mer >>
Idag redovisade klassen sina grupparbeten om olika genrer. Jag, Therese och Linnéa visade upp vårt tv-program som vi gestaltade om Svensk Folkmusik & Visa. Therese programledare, jag som karaktären Grete Askerdal och Linnea som Eivor Östblom. Mycket skratt blev det och sen avslutade vi med finstämd sång. Vad kul vi haft tjejer, det här tyckte jag var väldigt roligt:) Jag lyssnar nästan bara på folkmusik just nu.
 
c

Stilig stilanalys-red...

0 Läs mer >>
En höst med Sveriges första omgång av X Factor har gått till sitt slut. Ikväll avgjordes den spännande finalen som stod mellan Benny, Isak och Awa. Vinnaren av 2012 års X Factor blev Awa! Stort Grattis! Grattis och til oss publikvärdar som gjort ett väldigt bra jobb. Vi fick till och med beröm av Benny själv. Riktigt roligt har det varit att vara med på den här resan, som gått väldigt fort. Har blivit ännu en erfarenhet rikare och några vänner rikare också för den delen. Tack alla!
 
Ronan Keating var gästartist
 
Publikhavet
 
Benny
 
När Awa hade vunnit
 
Hela publikvärdsgänget samlade en sista gång

X FACTOR FINAL

0 Läs mer >>
Ikväll var mys- och julfaktorn hög på Kåren i Nyköping. Vi var ett gäng MEA-folk som träffades under kvällen för att riktigt mysa till det så här innan jul. Det bakades pepparkakor, apelsiner kläddes med nejlikor, det dracks glögg och åts julgodis sen bjöd jag och Linnéa på finstämda julsånger.
 

 

Julmys på Nyköpings s...

0 Läs mer >>
Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Igår kväll var det dags för program 9 av 10 och det innebär att det var semifinal. Riktigt spännande var det och kvällens gästartist var Kesha. Igår fick J.E.M lämna tävlingen och nu är de bara tre kvar inför nästa veckas stora final. Det är Benny, Awa och Isak. Igår var det även After Work efteråt till in på småtimmarna. Utanför blev vi serverade grillade hamburgare och fick varmt att dricka sedan begav vi oss in igen. Vilket publikvärdgäng vi blivit nu under hösten. Kommer nog bli konstigt att inte åka till Annextet mer sen...
 
 
Linn och jag dukade upp vår supé i matpausen
 
Jag står och håller uppsikt under tiden Ison poserar foto efter foto...
 
Nästan hela publikvärdsgänget samlat på Afterworken. Glada och pigga trots att det var mitt i natten...?
 
 

SEMIFINAL I X-FACTOR