0 Läs mer >>

Måndagen spenderades i en fotostudio på Norrmalm. Jag var med och fixade matbeställningen, fikan osv under Ladies Nights fotografering. Tack till Hurtigs Konditori för god mat och service. Biljetterna till höstens turné är på gång så håll koll på Ladies Night.seI eftermiddag styr jag kosan 10 mil söderut och laddar för 4 dagar med Mello- Andra Chansen.

Måndag.

0 Läs mer >>
Fick mig en liten sovmorgon idag eftersom jag skulle vara i stan kl 10. Möttes av ett riktigt härligt väder, det är man verkligen inte bortskämd med. Helt plötsligt så tyckte jag nästan att det var för varmt, det är ju ändå bara februari.

Det var då väldigt mycket prinsessnack de senaste dygnet men det händer ju så sällan att det föds en sådan i vårt land så det är bara mysigt. Rusning efter prinsesstårta hade det tydligen varit igår och allt, på skrivande hand så fick jag veta att den lilla flickan ska heta Estelle, rätt otippat om ni frågar mig.

Nåväl, jag mötte upp Viktoria och vi besökte fotostudion där plåtningen för Ladies Night ska äga rum på måndag. På onsdag blir det offentligt så jag smyger lite med informationen. Det blev en liten titt för förberedelsernas skull.
Idag är jag ansvarig för fredagens musikquiz här på kontoret, min förhoppning är att kunna sätta dit dem med ett klurigt ett, haha!

Vårkänslor i soligt S...

1 Läs mer >>

Igår var vi på ett litet event på Volkswagen vid Norrmalmstorg där vinnaren av sms-tävlingen från Ladies Night 2011 fick sitt pris, en Golf Cab.
Det blev fotografering med Martin, äta god kaka och dessutom skåla i bubbel.
Grattis Grattis!

Vinnaren fick sin bil...