1 Läs mer >>

Denna kväll gästade Magnus Uggla Sövde Amfiteater. Jag och mina kollegor i entrén hade mycket att göra då det var slutsålt och därmed fullsatt, 2400 pers. Så det var härlig stämning och mycket att göra med andra ord. Men jag och Tove kunde ändå dansa loss till Magnus alla hits.MAGNUS UGGLA- Sövd...

0 Läs mer >>

Festivalens sista dag bjöd på Hoffmaestro, Norlie & KKV, Graveyard, Looptroop rockers, Loreen, Charon Corr och slutligen Sean Paul.


Norlie & KKV


Regnponchon åkte på en stund stämningen var på topp ändå:)


Looptroop rockers

Vid midnatt uppträdde Sean Paul på stora scenen efteråt skulle killen äta pizza så vi som skulle transportera gänget till hotellet kom väl iväg med bilarna vid 02.30 men eftersom det inte blir mörkt i Norrland under sommaren så var man inte så trött.

Sundsvalls Gatufes...

0 Läs mer >>

Dagen började med att vi körde Thin Lizzy till flygplatsen där deras privatplan stod redo för start för deras vidare turné. Senare på dagen fick jag en körning till, en av medlemmarna i Melody Club skulle även han till Midlanda, som sällskap i bilen fick jag självaste produktionsansvarige Smick som hade ett ärende i Birsta, lite MEA-snack blev det då han föreläst på Campus:)

På kvällen spelade Deportees, Corodeed och Den svenska björnstammen på Himlabadscenen. På stora scen var det bl a Amanda Jenssen och Takida. Jag smet även iväg och lyssnade till min personliga favorit, Erik Hassle.


Avlämning av Thin Lizzy på Midlanda


Liten tjej, stora bilar


Deportees


Träffade klasskompis Kristin som åker med Corodeed och säljer merchandize


Amanda Jenssen


Den svenska björnstammen drog massa publiken


Den svenska björnstammen


Erik Hassle med band på scenen Sensus Live


TAKIDA


Vid ingången till efterfesten på Våningen


Utsikt från Våningen

Sundsvalls Gatufes...

0 Läs mer >>

Första riktiga festivaldagen om man säger så. Onsdagen bjöd visserligen på Rix FM festival men idag var det en första betalkvällen av tre. På min scen, Himlabadsscenen (den näst största) spelade ikväll Melody Club, Familjen och Rebecca & Fiona. En bra start på dessa dagar. På stora scenen (Scen Diös) spelade bl a Eldkvarn.


Melody Club, trevliga grabbar först ut på Himlabadscenen


Eldkvarn på Stora scen


Logen intill Himlabadscenen som jag var ansvarig över


Rebecca & Fiona drog mycket publik

Samma kväll spelade även Thin Lizzy på Stora scen

Sundsvalls Gatufes...

0 Läs mer >>

Igår var jag en del av Sövde byalag som stod som crew då The Best of Rock & Pop hade konsert på Sövde Amfiteater. Detta är en vacker utomhus teater belägen i Sövde i södra Skåne. I uppsättningen såg vi artister som Molly Sandén, Magnus Bäcklund, Johan Boding och som stand-in för sjuk Sara Löfgren såg vi Mganus Carlsson. Med sig hade de Sweden Rock Symphony Orchestra och även ett band. Härligt ös denna kväll då besökarna fick njuta av hits inom rock- och popgenren från 60-talet tills idag. Inte ett regnmoln i sikte!

The Best of Rock &...