0 Läs mer >>
Nu börjar det närma sig final i X-Factor. Igår körde vi program 8 av 10. Helt otroligt vad tiden går fort. Det var lite av att man saknade det förra veckan när jag var i Umeå men samtidigt var det skönt med en paus, det är rätt slitigt. Denna kväll fick Malcolm lämna oss och nu är det endast fyra kvar. Det är J.E.M, Awa, Isak och Benny. Må bäste artist vinna. 
 
Kollegorna samlade innan insläpp. MEA-faktorn är hög!
Publikhavet

X- FACTOR 8 AV 10

0 Läs mer >>
Igår var det upp i ottan för att åka till Stockholm och Globen. Idag presenterade vi i MEA-11 våra olika idéer som vi har till Hammarby och Djurgården fotboll och Tele2 Arena. En intressant dag och roligt att höra alla andra gruppers olika presentationer. Jag kan ju spontant tycka att vi verkligen är mer eventkreatörer än säljare men sen går vi ju faktiskt musik- och eventarrangör så där av alla kreativa eventidéer som vi har! 
Härligt jobbat klassen!
 
Alexandra poserar utanför Tele2 Arena

Införsäljning på Glob...

0 Läs mer >>
Under fömiddagen var det Hjärt- och lungräddningskurs (HLR). Vi var 8 st, varav 5 från MEA. Nu har jag friskat upp mina kunskaper inom detta plus att jag lärt mig hur man ska hjälpa en person som satt något i halsen. En mycket givande förmiddag och ack så viktig för oss som framtida arrangörer som kommer att jobba och med mycket människor som är i rörelse. 
Eftermiddagen bjöd på föreläsning med Luger & Live Nation. De är ju riktiga arrangörsjättar i Sverige och världen. 
Trött tjej kom sedan hem. Nu är väskan packad för helgen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En räddare i nöden

0 Läs mer >>
Fredag igen och X Factor, nu har vi passerat 6 program. Så nu börjar det närma sig finalen. Nu bärjar man känna sig varm i kläderna som publikvärdinna. 
Kvällens gästartist var Danny som sjöng sin nya låt "Delirious". 
 
Fullsatt i publiken, precis som alltid.

X FACTOR 6 av 10

0 Läs mer >>
Igår var det återigen X Factor men denna gången var det lite speciellt eftersom veckans gästartister var One Direction från England. Detta betydde utökad läkare och fullsatt på både genrep och livesändning. Det var en otroligt stämning inne på Annexet denna kväll! I detta program så fick två artister lämna tävlingen pga röstfelet från förra veckan. Så igår fick både Hey Mary och Oscar Zia lämna tävlingen. Nu är vi halvvägs, 5 av 10 program är gjorda. 
 

"Baby you light up my...

0 Läs mer >>
Det var dags för årets Halloweenfest på Kåren. Riktigt roligt att i princip alla var utklädda. Jag var väl inte läskigast men jag gjorde mitt bästa men gick väl mer under kategorin "den snälla häxan". En trevlig kväll med tacobuffé, liveband och bra dansmusik. Jag hade även äran att vinna limbotävlingen. Tack MEA11 för ert stöd, det var väldigt jämt men jag knep första platsen. 
 

Halloweenfest

0 Läs mer >>
Nu har jag verkligen vant mig vid att spendera fredagen på Annexet. Fredagen bjöd på program nummer 4 av 10. Temat för kvälen var Filmmusik och gästakt för kvällen var Eric Saade som bjöd på riktigt proffsig dans. Det var till och med så att jag och Hanna började gör en egen koregrafi från sidan. Ordningsvakten sa med ett leende "ni har i alla fall roligt". 

 
 

Ännu en fredag med X ...