0 Läs mer >>
Är nu inne på min 16:e vecka på Fantabolous Music. På fredag är LIA-perioden officiellt slut men i och med att jag gjort min examensarbete här så kommer jag alltså förlänga med några veckor till. Sen får vi se vad som händer.
Tiden går så himla fort.
I förra veckan hade jag äran att få stifta bekantskap med Said Bello som är bolagets A&R. Han jobbar i studion nere i Malmö. Det är han som har upptäckt alla artisterna som finns på Fantabolous Music. Även Lazee, Lilleman och Pauline har han upptäckt. Det var mycket givande att prata med honom, ur alla perspektiv. Han gav mig även tips för min egna musikkarriär. Han har bra musikaliska öron om man säger så och han vet vad som slår och funkar. Är det något jag uppskattar så är det folk som tar sig tid, tid att berätta och tid att inspirera och prata. Det är inte alltid man vill be om folks tid, den ska liksom bara komma naturligt till en. 
fj
Idag fick jag även fler bilder från showcaset, så nu sitter jag här och bara njuter av att se bilderna och hur nöjd jag är:) 
 
Fjärilseffekten, nu signade till EMI, grattis grabbar, ni är så bäst!!

Vecka 16 på Fantabolo...

0 Läs mer >>
Kade / Foto: Elin Nilsson
 
Vi har även signat fjärilseffekten till EMI Music (klicka och läs artiklen)

Artikel om showcaset ...

0 Läs mer >>
I förra veckan genomfördes mitt examensarbete. Det var en go och härlig känsla som spreds sig i kroppen när jag vaknade upp på onsdagsmorgonen. Jag var så fantastiskt nöjd med hur genomförandet blev och jag är så nöjd med allas insatser under kvällen. Nu har jag liksom smällt allting men känner ändå att det är något slags tomrum men så är det alltid när något stort plötsligt är över. 
 
Nu är det dags för nya projekt. Jag är glad att jag får vara med om allt här och träffa alla dessa härliga människor. Den officiella LIA-perioden slutar nästa fredag men jag kommer att kvar några veckor till (och förhoppningsvis längre) eftersom jag ju hade mitt ex-jobb här på min LIA-plarts. Igår var det möte på EMI för promotion av fjärileffekten. Jag anlände till mötet efter att ha promenderat i regnet och såg mer eller mindre ut som en blöt hund. Det är väldigt intressant att vara med under lanseringen av ett nytt band. Det känns extra kul när jag lärt känna grabbarna och vet hur otroligt duktiga det är.
 
MEA-världen är liten. Detta märks inte minst nu när vi börjat samarbeta med EMI. Simone som gick i MEA10 jobbar ju där så nu sitter vi helt plötligt i samma möten och i fredags blev fjärilseffekten fotograferade av ingen mindre än Beatrice från MEA10. Riktigt roligt att ni verkligen finns och märks ute i branschen!
 
Nu sitter jag och försöker komma på en massa bra och kreativa idéer samtidigt som vi har ett skönt gäng i studion som spelar in:)
 
Nova Delai, Leslie, John och Anton Ewald

Vecka 15

0 Läs mer >>
Igår kväll genomfördes mitt examensarbete som gick under namnet "Fantabolous Showcase". En kväll på Obaren i Stockholm för inbjudna gäster från branschen där vi bjöd dem på härlig musik från våra artister Nova Delai, Kade och fjärilseffekten samt vår gästartist från Merion MGMT, Robin Bengtsson. Jag har var projektledare för hela kalaset och ser tillbaka på detta med stolta och glada minnen. Vilken kväll det blev och jag är väldigt tacksam för all hjälp som fanns på plats. Till min hjälp hade jag Linn Fantenberg från MEA-12 som inte bara fixade blomsterinslagningen till artisterna och välkomnade i entrén utan även fick även sköta ljuset, Vilken ängel!
Livet har verkligen förvandlats sedan jag började på Fantabolous Music. 
Kan inte tänka mig ett liv utan alla kollegor, artister och alla andra som är runt företaget.
Tack för det ansvar och förtroende ni gav mig när jag tog mig an detta projekt.
WINNING!!
 
 
Kramar och kärlek till er alla!
 

Fantabolous Showcase