0 Läs mer >>
Dåligt uppdatering här känner jag. Saker och ting rullar på bra och man är så inne i allt så man inte hinner med att skriva. Just nu, ganska mycket fokus på mitt examensarbete som är ett showcase och det skulle egentligen genomföras den 4 april men nu har jag flyttat det till den 9:e istället pga utav att det var många som inte kuna komma pga påsklov och annat. Så nu är jag på banan igen, vad man lär sig. Inte helt lätt att bara byta dag så där men det gick trots allt. Jag är alltid lika förvånad över hur saker och ting ordnar sig till slut. Men man ska inte ropa hej än för det är inte genomfört än.
 
I övrigt så har jag blivit mer och mer involverad i lanseringen av fjärilseffekten. Tre härliga killar som jag lärt känna väldigt väl under den senaste månaden. Så bra att deras gitarrist kompade mig när jag själv hade spelning i förra veckan. Älskar deras musik och tror på deras framtid, kör hårt grabbar. Jag har varit på möten på EMI och haft kreativa möten med bl a fina Simone från MEA10. Härligt när man träffar på folk som gått eller går denna grymma utbildning. Extra roligt var det ju att vår utbildningen blev rankad i Metro som en utbildning som arbetsgivarna hajar till på. 
 
 
 
Må väl och glad påsk på er!

Vecka 12 på Fantab...

0 Läs mer >>
Här sitter jag denna tisdag tillsammans med mina kollegor Andreas och Bello. Det är fullt hus idag.
I ena studion har vi besök av Robin Bengtsson och en brittisk låtskrivare som heter Bully, han skriver låtar till bl a One Direction. I andra studion spelar fjärilseffekten in och inne på kontorsrummet sitter Nova Delai med jobbar med en låtskrivare. Så det är full rulle och här sitter vi mitt i allt och jobbar. Jag jobbar med mitt showcase och försöker få ihop allt då det nu bara återstår drygt 2 veckor till genomförandet!
 
Mina handledare
 

Life of Fantabolou...

0 Läs mer >>
Tisdagen började med en trevlig pratstund med Anton Ewald från Melodifestivalen. Ni vet han som dansar jättebra och sjöng låten "Begging". Han besöker vår studio för session med våra producenter John-Alexis och Leslie.
 

Anton Ewald

0 Läs mer >>
Tiden går fort och nu har jag snart avslutat den nioande veckan här på Fantabolous Music. 
Den här veckan har jag haft möten med både fjärilseffekten och Nova Delai inför vårt kommande showcase. I onsdags kom glassponsen från SIA Glass som jag fixat. Nu väntar vi bara på gröten också:) Det här med sponsring trodde jag inte var min grej men även jag kan tydligen fixa sånt. Jag jobbar också en del med att fixa detta inför showcaset. Men det gäller att vara beredd på många nej innan man får ett ja. Tur att vi läst sponsring på Campus:) Jag fick även tillbaka min projektplan från Lillemor med feedback. Den är nu godkänd så det känns bra. Det har ju verkligen varit struligt med mitt examensarbete men nu tror jag att jag är på banan i alla fall. 
I övrigt har det varit en ganska vanlig vecka, jobbat på med diverse grejor och haft intressanta samtal med personer som kommit hit till kontoret. Tänk, vad många människor man träffar hela tiden!
Snart blir det av in mot stan för att sätta upp lite fler affischer angående vår uthyrning av vår studio. 
Ha en fin helg!
 

Vecka 9 på Fantabo...

0 Läs mer >>
Ikväll spelade vårt nysignade band Fjärilseffekten på en välgörenhetsgala i Södertälje.
Fantabolous var såklart där och lyssnade:)
 
 
 

Fjärilseffekten @ ...

0 Läs mer >>
Hej å hå vad tiden går.
Den veckan har jag haft flyt. Har fixat matspons till kontoret samt jobbat på med mitt showcase. Nu har jag skcikat in den nya projektplanen och hoppas att det här projektet ska rulla på och inte gå i kras som det förra. Ja, det är sp man lär sig. Allt är inte så strukturerat och organiserat i den här branschen alltid så det får man vara beredd på.
 
I onsdagskväll uppträdde en utav våra artister, Kade på Story Hotel. Det var en så kallad WIMP Live Session och detta tillsammans med Adam Tensta. Fantabolousgänget var såklart där och rockade loss. Till råga på detta så var det Kades födelsedag:) Mycket trevlig kväll i härlig Fantabolous-anda!
 
Det är nu sen fredagseftermiddag, jag sitter kvar på kontoret med Bello. Om ca en timme ska han, jag och Andreas dra till Södertälje och lyssna på vårt nysignade band Fjärilseffekten som spelar på en välgörenhetsgala.
Trevlig helg på er!
 
Bilder från i onsdags på Story Hotel
 
 
 
 
 
 
 

Åttonde veckan går...