0 Läs mer >>
Nu är jag inne på min fjärde vecka här på Fantabolous. Under veckan har det bl a spelats in en musikvideo med en av våra artister, Nova Delai, sen har jag och min kollega varit ute och besökt och tittat på två lokaler. Kul att komma ut och se sig om och att det dessutom var jag som bokade in mötena känns mera kul! Nu har jag blivit ansvarig för de sociala medierna som Fantabolous Music har. Så nu kommer jag att ha hand om Facebook-sidan och Instagram. Det behöver inte nödvändigtvis vara jag som uppdaterar men jag ska se till att någon gör det kontinuerligt. Det är tur att vi läst en kurs i marknadsföring för sociala medier i skolan. Man tänker helt annorlunda nu kring detta och jag har blivit intresserad av hur statistiken är och vad man ska skriva om för att få likes osv. Så vi kör vidare!

Sociala medier

0 Läs mer >>
I förra veckan drabbades jag, precis som så många andra här på kontoret, av influensan. Så förra veckan var inte så produktiv. Dock var jag här måndagen och tisdagen och hann boka in diverse möten inför denna veckan. Så helt   bortkastad var inte veckan trots allt. Tiden bara springer iväg, nu är jag inne på min fjärde vecka här på Fantabolous. Jag har vant mig vid alla pojkarna som jag jobbar med och kommit in i hur allt fungerar. Ordspråket som styr stället är; "Winning". Inte minst nu när Norlie & KKV blev årets nykomling på P3 Guld galan här om veckan. Jag ska nu jobba vidare med min projektplan! Må väl och till alla där ute som drabbats av influensan, krya på er!
 
 

WINNING!

0 Läs mer >>
Snacka om att jag blev glad att Norlie & KKV tog hem priset "Årets nykomling" på P3 Guld galan! De förtjänar det verkligen efter sitt succé år som det var 2012. Tyvärr var jag inte på plats i Göteborg men jag kunde känna Fantabolous-andan ändå! Riktigt kul!:)

Årets nykomling

0 Läs mer >>
Vecka två på Fantabolous börjar lida mot sitt slut och tiden går fort här. Jag har spenderat en hel del tid på kontoret den här veckan och det innebär att man träffar en del folk eftersom det ofta kommer besök och liknande. Det har vimlat allt från artister och producenter till hantverkare och städerskor på kontoret den här veckan. Det gör mycket att man visar att man tar sig tid för pratstunder. Det är så man lär känna folk. Hade ett intressant samtal med Erik Hassle igår angående låtidéer, influenser och annat och pratade om STIM och upphovsrätt med min kollega Mattias. Man lär sig mycket och framför allt så förstår man att man lärt sig mycket på MEA. 
 
Jag har äntligen kommit igång med mitt examensarbete. Kan inte avslöja allt för mycket men det rör sig om ett showcase men jag stannar där och berättar inte mer just nu. Ha en fantabolous helg allihop!
 

Another Fantabolous w...

0 Läs mer >>
 
I måndags började jag min LIA på Fantabolous Music som har sitt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Fantabolous är ett skivbolag/musikförlag och management och jobbar med artister som Norlie & KKVNova Delai och Kade. Denna första tid har tills stor del inneburit att lära känna mina kollegor, artisterna, producenter och besökt olika partners. Allt kan uppfattas som rörigt när man kliver in på Fantabolous men det är samtidigt en familiär och härlig stämmning mellan alla och jag tror att jag kommer att trivas bra när allt väl kommit igång ordentligt. Igår kväll, onsdag var jag med på ett möte på Sony Music för att prata om en artists kommande musikvideo, mycket intressant! 
 
Idag var jag med Kabiru (min handledare) och besökte Warner Music och Universal Music. Kul, nu har jag besökt alla majorbolagens kontor här i Stockholm. Dessutom att få sitta i Warners studio och hälsa på självaste producenten och låtskrivaren Shellback (skrivit låtar till bl a Maroon 5 och Taylor Swift) kändes kul. Fantabolous samarbetar med samtliga majorbolag eftersom deras olika artister är kontrakterade där. Jag har redan nu fått lära mig hur viktigt det är att vara social och ha god kontakt med folk i branschen. Kabiru spenderar mycket tid på att hålla kontakten och åka runt och besöka olika partners. 
Nu ser jag fram emot en lärorik tid här med alla grabbarna på Fantabolous!
 

Vecka 1 på Fantabolou...